Akut Insikt

torsdag, augusti 24, 2006

Expressen skriver att bröstopererade brudar mår fysiskt bättre än de som inte opererat sig.

Javisst. Eller så är dessa individer mer utseendefixerade = tränar bättre och mer = man mår bättre fysiskt.

Vem fan har kommit på att fotboja skulle vara ett straff egentligen? Man kan ju undra hur det gick till. Hörni... är det någon som har nåt bra förslag på straff man kan dela ut åt folk som dummat sig? Hmmm, ja, jo, vad sägs om ett armband fast för foten? DET är straff det! Alla vet ju att 99% av alla som döms till fängelse är män och hur MANLIGT är det med ett fot-armband?

4 Comments:

  • Eller så precis som skrivs lite längre ner - MAN AVRÅDER INDIVIDER MED SÄMRE HÄLSA FRÅN OPERATION!!! Hade kanske varit bättre med en jämförande studie gällande vilka som ansöker om operation... Sen var det ju det där med den psykiska hälsan vilket är av högre relevans vad gäller risken för för tidig död(och det gäller inte bara självmord som dödsorsak)

    By Blogger felicia, at 12:40 em  

  • Jo, visst är det störande med undersökningar tagna ur luften där man bara söker samband utan att ta hänsyn till andra faktorer som sannolikt har inverkan!

    By Blogger Akut Insikt, at 3:36 em  

  • och nyligen stod det att kvinnor som opererat tuttarna mådde psykiskt sämre än de som inte gjort det. så: smal, stora tits och deppig vs. tjock, små tits och glad?

    By Anonymous Anonym, at 9:56 em  

  • Helt rätt Cree-love

    By Blogger Akut Insikt, at 10:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home