Akut Insikt

måndag, juni 26, 2006

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,847416,00.html

Såna här nyheter måste man ju bara älska. Någon som vet om det finns någon särskild tidning gällande Ap-nytt som tar upp enbart sådana här historier? Apan hade alltså lärt sig röka på en cirkus. Bara det är ju komiskt så det förslår. Jag skulle lätt gå på cirkus om de hade en rökande apa. Apan blev sedan våldsam när han inte fick sina cigaretter (som oss skriver de) men det gick bättre när de gav honom öl istället.

Jag vet inte om det är bättre att ha en alkad apa än att ha en som röker en massa cigg...

Annars kunde tidningen rapportera om olika knivslagsmål aporna emellan och andra intriger.

Nu är det svårt att avgöra om det var ett bra eller dåligt tips, men i alla fall blev jag serverad två huvudvärkstabletter och två åksjuketabletter tidigt på morgonen dagen efter midsommarafton. Skulle hjälpa mot bakfyllan, i och för sig vet jag inte hur pass jävligt det hade varit om jag inte fått dom, men särskilt illa blev det inte. I vilket fall är det något som måste utvärderas ytterligare.

P.s AÅ, jag har börjat lira Oblivion nu och det verkar lovande.

4 Comments:

  • Nej! Inte Oblivion! Det är DÖDSKNARK. Dödsknark, I tell you! Alla cigg och all öl i världen hjälper inte det beroendet. Jag var tvungen att klara alla achievements och maxa alla stats och de flesta skills och bli grand master i allt innan jag slutade. Det tog sisådär 150 timmar.

    Jag är en tv-spelsjunkie.

    By Anonymous Anonym, at 10:46 em  

  • Yeah! Det är ett evighetspel, så du kommer att ha mycket skoj. Jag tycker att man har roligast genom att inte följa handlingen hela tiden. Att strunta i handlingen och göra lite sidouppdrag är nästan roligare. Man hittar mycket skoj på så sätt.

    By Blogger Kommissarie Akut, at 2:41 fm  

  • Något tips på vilken typ av gubbe man skall satsa på? Jag är ju lite inne på magikerstuket...

    By Blogger Akut Insikt, at 8:24 fm  

  • Jag maxade ut alla skills och stats. Det kräver planering och eftertanke, men jag kunde sen välja om jag ville puckla på dem med svärd eller köra magi. Oftast går det snabbast och enklast med svärd - Umbra är superb.

    Ska du köra magiker är High Elf i kombination med stjärntecknet som ger increased magicka tillsammans med weakness to magicka bäst. Ett tips är att se till att alkemin blir bra, eftersom magi kräver potions, och potions är dyrt.

    Jag skulle absolut ladda hem lite av extramaterialet (horse armor och det där tornet för magiker).

    Men vad fan, jag ÄR en spelnörd. Ugh.

    By Anonymous Anonym, at 11:25 em  

Skicka en kommentar

<< Home