Akut Insikt

tisdag, februari 07, 2006

Linda Skugge har undsluppit kritik från min sida, men jag kan tala om för er vilken dubbelmoral hon har utan att ha visat den.

I den här artikeln (http://www.expressen.se/index.jsp?a=520988) tycker hon jättemycket om Tommie Karim (han som var misstänkt för mordet på sin sambo, men frikändes då en annan man greps och inte fick tillbaka sin son). Tycker han är en fin person som borde få vara pappa utan att vi lägger oss i. Det har hon naturligtvis rätt i.

Hur tror ni Lindas krönika hade sett ut om det var våldtäkt på samme son han hade varit anklagad för och frisläppt? (låt säga i brist på bevis). Tommie är lika oskyldig i båda fallen, men Linda hade aldrig aldrig skrivit att vi skulle vara snälla mot Tommie i ett sådant exempel. Tvärtom skulle hon raljera över att vi skulle skydda den lille från den farlige pappan.

Linda är inte ensam om den här typen av dubbelmoral. Vi omringas av den. Hur lätt är det till exempel att få ett jobb om du suttit häktad som misstänkt för exempelvis ett olöst mord?

Jag är tämligen säker på ovanstående uppgifter.