Akut Insikt

tisdag, februari 07, 2006

Knäcka nötter med fittan.

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,774534,00.html

Henrik Schyfferts skämt löd tydligen "Bara fyra dagar kvar till OS i Turin och frågan på allas läppar är: Är det sant att Anja Pärson kan knäcka en valnöt med fittan?".

Det är väl knappast vad vi frågar oss, och så väldigt roligt vet jag inte heller om det är... men Christoffer Granberg (som är landslagskoordinator (?) ) uttalar sig "Anja är van vid påhopp och jag tror inte hon bryr sig ett dugg. Hon vet vad hon ska göra och är fullt fokuserad på att ta några medaljer."

Det var ju en hilma tur att allt inte sket sig på grund av Henriks skämt. Tänk om hon istället hamnat helt i obalans och sagt att hela hennes uppladdning gått i kras. Nä, just det. Surprise surprise. Jag tror inte så många av de idrottsmän (och kvinnor) som tar VM- och OS-medaljer bryr sig så mycket om sådana häringa "påhopp". Jag menar... Då skulle Janica kostelic dra sexskämt hela tiden. För övrigt verkar det som Janica vinner över Anja när hon själv har lust.

Btw. Anja knäcker i varje fall Henrik Schyfferts nötter med fittan och med vilken annan kroppsdel som helst om hon skulle vilja.

"van vid påhopp"
"vet vad hon skall göra"