Akut Insikt

fredag, januari 13, 2006

Tvi tvi tvi

Idag är det fredagen den trettonde. Gillas. Jag tycker om att driva med folks vidskepligheter. I möjligaste mån går jag under stegar, talar om att jag gillar idag eller vad som helst bara för att sätta fingret på det otroligt dumma i att tro på dylika saker.

Kan någon tala om för mig varför lumpen-reklamen skulle vara diskriminerande mot japaner. Jag har missat hela grejen.

En gubbe låg död i tio månader i sin lägenhet. Hyran betalades nämligen via autogiro. Jag skall nog koppla bort autogirot.

På pressbyrån på centralen i Stockholm har de satt upp trisslotter på en tvättlina där klädnyporna är markerade med nummer. Det är väl för att folk skall lockas köpa en trisslott som sitter på deras turnummer. Det som stör mig väldigt mycket är att klädnypa nr 13 saknas. det finns ingen sådan klädnypa. Jag brukar gå in och be att få nr 13 bara för att de skall fatta att de måste sätta upp klädnypa 13 också.

Annars är mitt "lyckonummer" 7. Det är tydligen vanligt att ha nr 7 eller 3 som lyckonummer. I småskolan var vi numrerade. Alla hade ett nummer som de kunde sätta ut på suddigummin, pennor, block osv. Skolans snyggaste tjej hade nr 7. Min stora crush under typ hela min barndom. Undra vad hon pysslar med nu... Vi bråkade om vem som hade mest rätt att ha nr 7 som lyckonummer. Inte vet jag vem som vann, men många av oss hänger nog kvar vid den här flickan fortfarande. Uppenbarligen jag i alla fall. Om man får överdriva lite.