Akut Insikt

måndag, januari 09, 2006

Komik

I nedan länk kan ni läsa hela artikeln.

Man lär sig något nytt varje dag. Tydligen är Gert Fylking kristdemokrat. Detta visste jag inte. Tydligen skriver han kolumner i "kristdemokraten". Samma kolumner publiceras i Aktuell rapport. Detta vet naturligtvis kristdemokraterna om.

Det går inte att betrakta kristdemokraterna med samma ögon efter sådan information. Grabben med kniv skriver följande i sin blogg:

"En annan undersökning visade att kd-väljare prioriterade vård, skola och omsorg(i den ordningen) i EU-valet senast. Apropå ingenting vill vi här på Gmk passa på att lansera vår tävling där ni ska nämna tre viktiga områden som inte har ett skit med EU-valet att göra. Ledtrådar, Ordjakten-style : V*rd, *kola och Omsor*. Vår slutsats: Kds väljare är åldriga och j*vligt (inte ledtråd utan fakta) okunniga. En inte helt långsökt förklaring till kds vikande opinionssiffror är att gamlingarna inte vet vem den nye predikanten är, och därmed väljer att rösta på någon annan som kan ta deras krav på mer dillkött och mindre Anders Lundin på allvar."

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,710463,00.html

2 Comments:

  • Jag har aldrig ätit dillkött. Kan det verkligen vara gott? Jag gillar inte dill liksom.

    By Blogger Urologen, at 10:37 em  

  • Jady Max... Du kanske skulle testa dillkött. Det är kött plus dill typ. Dillkött. Brukar serveras med potatis och en simmig sås. Köttet är kokat i hundra år så att det är lättuggat för panschisarna.

    By Blogger Akut Insikt, at 8:38 fm  

Skicka en kommentar

<< Home