Akut Insikt

fredag, januari 27, 2006

Fläskis del 2

http://www.expressen.se/index.jsp?a=514307

Var bara tvungen att vidarebefordra denna finfina nyhet.

Ine Augustsson har tagit en "Time Out" på obestämd tid (=sparken). Anledning: Han rev en gravid kvinnas kontrakt, sparkade ut henne ur lägenheten, tog tillbaka pingiskläderna samt tog hennes cykel. Som jag skrivit förut för att hon inte ville spela pingis när hon var gravid.

Hon får sin lön kontraktstiden ut, men kommer aldrig mer att spela för Trelleborg. Snyggt jobbat Augustsson, detta måste ju vara en enorm sportslig triumf för dig och för klubben.

Li Fen fick som jag hoppades anbud från andra klubbar, förhoppningsvis utan fleece-gubbar.

Slutet gott allting gott då eller? Nej! Ingenting har egentligen förändrats. Den här typen av handligar går inte att göra ogjorda. Hon blir tvungen att vara kvar i en förening hon inte vill vara i, gubben har inte bett om ursäkt. Hon har behandlats som nån jävla hora, som en handelsvara som gubbar i fleece får göra precis som dom vill med. Sånt sätter sina spår.

Det enda rätta vore att låta henne lämna klubben direkt MED FULL LÖN för att vara gravid klart. Fläskisen skall be om ursäkt på sina bara knän samt lämna tillbaka lägenhet, kläder och cykel.

1 Comments:

  • ............Bra rutet!

    By Anonymous Anonym, at 9:32 fm  

Skicka en kommentar

<< Home