Akut Insikt

torsdag, januari 26, 2006

http://expressen.se/index.jsp?a=512937

Sicket jävla praktsvin.

Vi tar det från början. Pingisspelaren Li Fen ville inte spela pingis under sin graviditet. Detta talade hon om för sin klubb Trelleborg BTK. Deras ledare Inge Augustsson kickar henne ur klubben och gör följande uttalanden:

"Hon har begått kontraktsbrott. Hon får inte spela i Trelleborg i framtiden"

"Vi kommer inte att hjälpa henne att bli svensk medborgare"

"Jag vill inte ha med henne att göra. Hon har fördärvat det vi byggt upp. Vi känner oss svikna. Framför allt tjejerna i laget"

Li Fen har 118 raka segrar i elitserien.

Om det är någon som byggt upp något i Trelleborg BTK så är det den som vunnit 118 raka segrar. Inte en svettig fläskis i fleece.

Svikna? Jaså du... du har inte tänkt på att det kan vara någon annan som känner sig sviken då? Och ärligt talat tror jag "tjejerna i laget" känner sig mest svikna över att de nu kan glömma det där med att få barn (om de inte vill bli kickade ur klubben förstås och helst landsförvisade för att ha svikit den allsmäktige klubben) men det gäller kanske inte våra Fiiina Svenska Flickor?? Eller?

Jag hoppas VERKLIGEN att någon annan klubb tar denne Li Fen under sina vingar och låter henne vara ledig under graviditeten och ställer upp som normalt funtade föreningar/människor gör. En bonus är såklart att när hon sen kommer tillbaka så har de ett otal säkra vinster i den nya stjärnan.

2 Comments:

  • varför är det så många osympatiska tjocka gubbar som inte fattar att de förstör för alla sympatiska tjocka gubbar när de är såna as?

    By Blogger p., at 12:32 em  

  • Den här typen av tjocka gubbar fattar ingenting. Empatikontot för just den här gubben är nog övertrasserat sedan länge dessutom.

    By Blogger Akut Insikt, at 12:47 em  

Skicka en kommentar

<< Home