Akut Insikt

torsdag, maj 18, 2006

Ni vet väl vad man säger om rödhåriga...
Finns det rost på taket är det fukt i källaren...

Förlåt kära systrar, men lite roligt är det allt.

Grattis Henke.

Nu börjar det lacka mot val vilket jag verkligen avskyr. Överallt affischer, förståsigpåare, valstugor, valfläsk, breda smil, elaka påhopp och slag under bältet. Och tro inte att du kommer undan ty de ockuperar ALL mark, alla medier, allt utrymme whatsoever. Integritet goes garderob.

Enligt "bloggvärlden" så var Lars Danielsson hos sin älskarinna den 26 december då tsunamin slog till och det är därför han ljuger så att näsan slår i botten på kaffekoppen på regeringskansliets kafferep.

Akut Insikt har dock färsk information angående Danielsson. Mycket pekar på att han i själva verket hade sitt eget lilla julblot där han slaktade småbarn och offrade dom till den allsmäktige Persson, eventuellt dracks det även en hel del Bloody Baby (byt ut tomatjuicen mot barnablod så har du receptet). Till detta bestegs ett antal jungfrur.

Jag vet inte, men det vore nog politiskt självmord att förneka sådana här saker eftersom det ännu inte är helt rumsrent i allmänhetens ögon. Så vi får nog även fortsättningsvis lyssna till hans lögner.

Grattis igen Henke. Verkligen.

2 Comments:

  • Ärligt talat:
    Vem skulle inte vilja ha Helen Eduards som älskarinna :-)

    By Blogger Max Hobstig, at 6:30 em  

  • Men ärligt talat, vem skulle vilja ha Lars Danielsson som älskare...

    By Blogger Akut Insikt, at 1:20 fm  

Skicka en kommentar

<< Home