Akut Insikt

torsdag, maj 11, 2006

Ibland hänger man inte riktigt med hur saker och ting fungerar. För två dagar sedan "var Christian Olssons karriär slut". Idag siktar han på EM i augusti. Vad har hänt de här två dagarna då? Ett mirakel? Nej, det har inte hänt någonting. Scoop-hunters eller hade verkligen ingen berättat för Christian hur det egentligen låg till?

Kung Yannick sa redan för två dar sedan att det kunde bli tal om come back redan om tre veckor, men den synpunkten var inte särskilt intressant mediamässigt.

Egentligen tycker jag inte att SVT skall ägna sig åt den typen av enögd sensationsjournalistik. De har ju sitt uppdrag från staten, får pengar oavsett och skall vara opartiska osv osv. Men det är klart, tittar ingen blir det nog i längden ganska svårt att motivera fortsatt statlig teve och licenspengarna försvinner.

SVT kommer i alla fall att köra över TV4 i fotbolls-VM. Rit-Ola, Strömberg och Jihde kryddat med Pohjanen och fler fd damfotbollsspelare. Det är stabilt.

3 Comments:

  • Men hallå, han har ju vart hos Leif Swärd - det säger ju allt!!!! Hade äran att få ha honom som handledare när jag gjorde min ortopediplacering, karl'n är grym!! Han kan fixa ALLT!!

    By Blogger felicia, at 12:54 em  

  • Men hade han inte varit där tidigare då?

    Eller så hittar han på bara, vi har inte sett att han piggnat till än...

    By Blogger Akut Insikt, at 1:05 em  

  • äh, kom nu bebi så dansar, vi.

    By Blogger Chris, at 7:00 em  

Skicka en kommentar

<< Home