Akut Insikt

torsdag, mars 02, 2006

På många sätt är den här smutskastningskampanjen som socialdemokraterna iscensatt väldigt komisk. Mest för att den är så otroligt taffligt uttänkt. Ööööhhh, men gör så här... du där skickar lite mejl från påhittade personer som smutskastar Fredrik reinfeldt... hitta på nåt bra själv du. Aaaaa... och sen skall vi framställa de andra partierna så här... Moderaterna... några förslag? - eh, jaha, eeeehh, Falska saru? Jag förfan det tar vi. FALSKA är vad de är!! Centern...någon.... Jamenvisst... de går ju i ledband till det falska partiet... och så vidare. Måste ju vara någon riktigt slipad person som kläckt detta. Och du som skall mejla... använd jobbdatorn vettja!

Nej. Men man kan ändå inte låta bli att imponeras av att socialdemokraterna faktiskt har fattat att valen inte längre avgörs utifrån vilken politik partierna driver utan av enstaka medialt slagkraftiga sakfrågor och partiledarnas karisma.

Å andra sidan brukar just S framhålla att det är politiken som är det viktiga... så det kanske bara är ett släng av desperation från underhuggarna som är rädda att bli av med sina fina lökarjobb.