Akut Insikt

onsdag, februari 15, 2006

Dödshot

Gudrun Schyman har fått ett dödshot. Som ni ser på lappen står det "Palme", "Lind" och "Gudrun". Gudrun ser lite bekymrad över. Jag funderar över varför den som skrivit lappen har valt att benämna de två första med efternamnet men "Gudrun" med förnamnet. Schyman torde vara tillräckligt unikt för att inte kunna missuppfattas och samtidigt uppfulla uniformiteten.

Man kan också fundera över, om man nu verkligen vill mordhota Gudrun, varför man nämnder Lind. Lind "mördades" som bekant av en psykdåre varför det näppeligen kunde varit planerat av någon liga eller liknande. Om de inte drivit Mijailo Mijailovic till vansinne i syfte att plocka Anna Lind... men det känns lite långsökt.

Ser ni att Gudrun firar det hela med två småkakor. Småkakor är grejjen nu för tiden har jag förstått. Men vart är kaffet Gudrun?

Förresten hade lappen inte skickats till henne utan satts upp på en anslagstavla. Kanske var det bara någon som ville räkna upp våra mest folkkära politiker. Nja... låter också långsökt.

2 Comments:

  • Och för övrigt har mordhotarna gjort ett dåligt jobb - Lindh stavade Anna sitt efternamn. De valde antagligen "Gudrun" eftersom de inte kunde stava till "Schyman" ...

    By Blogger deeped, at 8:59 em  

  • Det har du banne mig rätt i. Men det måste ju vara en dålig grej... jag menar... "riktiga" busar brukar ju inte vara svensklärare liksom.

    By Blogger Akut Insikt, at 8:30 fm  

Skicka en kommentar

<< Home