Akut Insikt

fredag, december 09, 2005

Insider.

Akut insikt kommer med lite förslag gällande ditten och datten.

De tre hockeyspelarna som hade gruppsex med en kvinna i början på året är avstängda från spel i landslaget ytterligare en tid. De har svikit förbundet, medspelarna och sina fans.

Akut insikt anser att alla idrottsmän och kvinnor som har sex skall bannlysas från alla landslag av sina förbund. De idrottsmän som inte har något förbund eller landslag, som har sex, skall inte tillåtas tävla för Sverige. Eventuellt kan jag sträcka mig till att ge tillåtelse till de idrottsmän och kvinnor som utövar sex enligt följande två enkla regler.
  1. Endast sex mellan man och kvinna tillåtet
  2. Endast missionärsställningen är tillåten

Eventuellt.

Kommuner, landsting och andra hel eller halvstatliga instanser väljer numer "porrfria" hotel eftersom det enligt ROKS finns ett starkt samband mellan porrfilm och mäns våld mot kvinnor (!). Det rimmar ganska väl med inställningen att män är djur eftersom typ alla har sett på porr och därmed är vi alla assholes. De menar att porren "kastas i ansiktet" på en när man bor på icke porrfria hotel. Senast Akut insikt bodde på hotel ville han se på porr. Tyvärr var det en rätt besvärlig procedur eftersom dessa kanaler är spärrade. Man måste registrera sitt rumsnummer för att få tillgång till porren. Inte aktuellt då Akut insikt bodde på hotellet i tjänsten. "kastas i ansiktet".

En fetisch-klubb i Göteborg fick sitt alkoholtillstånd indraget efter det att två inspektörer varit där och bevittnat det ohyggliga som försiggick där. De vittnade, uppenbarligen fortfarande chockade över det de sett, om kvinnor som gick i fisknät. Om kvinnor som gick barbröstade. De såg även ett oralt samlag. Nykterheten hade de inget att anmärka på. Fisknät... usch.

Akut insikt meddelar att ovanstående "hemska" scenarion utspelar sig VARENDA JÄVLA dag på vanliga klubbar och uteställen i Stockholm. På ställen de givit tillstånd till.

Ämnet för gårdagens Insider var moralpanik. Milt uttryckt.