Akut Insikt

onsdag, april 05, 2006

Den här hagamannen. Fy faan alltså. Och nu har han mage att gnälla över att Expressen publicerat hans namn och bild på honom. Vad har man för referensramar då egentligen? fast det är klart. Han är ju "oskyldig".

Detta envisa oskyldighetstjatet har enligt mig bara en enda förklaring efter den, så att säga, väldigt starka bevisningen. Han vågar inte erkänna inför sina nära och kära anhöriga att det är han, den fine familjefader, som har krossat en jävla massa liv. Krossat livet för sina offer, för deras pojkvänner, mammor, pappor, barn och andra närstående. Personer som kanske aldrig kan lite på folk igen.

Att han dessutom har gjort livet jobbigt och dyrt för alla uppskrämda flickor, tjejer, damer och tanter i Umeå med omnejd.

För att inte tala om att han misstänkliggjort alla män mellan 25 och 40 i samma område.

Nu är jag kanske överdrivet arg av andra skäl, men såna som han skall fan inte klaga över att han hängts ut i Expressen. Knip igen och ta ditt straff som den man du aldrig varit.

Så var det sagt.

11 Comments:

  • Nej att han hängs ut känns ju för honom som ett oerhört lindrigt straff med tanke på vad han gjort..men för barnen å andra närstående är ju det straffet ganska hårt. Men det är ju så...tyvärr...när man råkar få en galning i sin närhet. Det finns inte ord för såna människor...

    //Anette - från gårdagens anonyma kommentar... :)

    By Anonymous Anonym, at 4:45 em  

  • Såvitt jag vet så har varken sambon eller barnen anklagats för någonting i Expressen.

    Jag tror dessutom inte att det skulle ha undgått någon (som är av betydelse för familjen) att det var deras pappa/sambo som var Hagamannen oavsett Expressen publicerat hans namn eller inte.

    By Blogger Akut Insikt, at 8:35 fm  

  • Nej de är ju inte anklagade - och visst, de hade ju fått veta det såklart. Men det känns ju som att jag inte hade velat vara barn och få det kastat i ansiktet på mig i skolan. Att pappa är en galning som folk vill göra högst otrevliga saker med.
    Men det är bara en liten tanke...en oerhört liten i sammanhanget.
    /Anette

    By Anonymous Anonym, at 8:41 fm  

  • Vad jag menade var att de sannolikt hade fått det kastat i ansiktet i skolan oavsett publicering eller ej. Sånt där sprider sig värre än ogräs.

    By Blogger Akut Insikt, at 8:57 fm  

  • kolla vad maria kuchen skrev i expressen som jag länkar till, hon satte faktiskt fingret på det som du också säger.

    By Blogger Morelli, at 11:03 fm  

  • fast sedan slog det mig en annan sak: om han INTE varit en plåtslagar svenne..hade vi tänkt annorlunda då?

    By Blogger Morelli, at 11:06 fm  

  • Skall läsa din länk...

    vilken typ av svenne hade du tänkt att han skulle vara istället för plåtslagarsvenne?

    By Blogger Akut Insikt, at 11:45 fm  

  • invandrar-svenne, mellanöstern-svenne

    By Blogger Morelli, at 11:56 fm  

  • VI trångsynta svettluktande, snusande, inskränkta glesbygdssvennar hade definitivt tänkt annorlunda.

    Tidningarna hade med all sannolikhet publicerat ändå, men vi hade nog bombats av diverse sidohistorier utan någon som helst relevans om denne nysvennes "brokiga" bakgrund.

    Personligen tror jag att den här hagamannen varit rättså fett mobbad i skolan. Jag menar 1.66 lång, 38 i skor och rött hår. Man kommer inte undan med det.

    By Blogger Akut Insikt, at 12:02 em  

  • Och tänk om han faktiskt inte är en medveten psykopat utan de facto är så sjuk att han inte vet vad han gjort? Är det då skitsamma vad han tycker om eventuell publicering då? Han anser sig vara oskyldig - tänk om han är det?

    By Blogger deeped, at 9:30 em  

  • Ja, men nu är han inte det.

    By Blogger Akut Insikt, at 8:11 fm  

Skicka en kommentar

<< Home