Akut Insikt

fredag, december 16, 2005

Tagning 1...KLAPP

Scenen är ett fikarum någonstans i Sverige. Klockan är 13.45. Det är fredag. M spelas av 64-åriga Margareta, J av 50-åriga jonas.

M- på tal om fylla, hörde ni om han som var stupfull och skulle hoppa över en grill, och hoppade för lågt?
J- vaddå, brände han snoppen då eller?
M- jag fattar inte varför killar alltid tycker det är så roligt med sina snoppar. Vad är det för roligt med dom?
J- du är över 60 och har inte kommit på det än...

J-M, 1-0.

Mannen med det oansenliga namnet Mikael Westerund (Linda Rosings lilla knull) och det lika oansenliga utseendet har nu fått en "pokerskola" i Expressen. Det snackades ju om att han skulle ha betalat Linda en miljon för den lilla "romansen".

Är hon en prostituerad nu? Och i sådant fall är Mikael en torsk?

Kan man inte få en flirt med någon bättre för en miljon?

Detta för oss in på ämnet Fadde. Var det någon som såg Hundra Höjdare på Kanal 5 i måndag? Jag tror ämnet var loser-ögonblick. Det var hemma hosreportage hos Fadde. Han berättade om hur "kunder" kunde komma till honom på jobbet och var inställsamma och vilja vara kompisar med honom osv osv. I nästa klipp får man se Fadde "snacka" med sin granne som står och meckar med traktorn. Grannen är fullständigt ointresserad av Fadde och bara fortsätter mecka med traktorn. Fadde fortsätter att, citat, vara inställsam och försöker verka kompis med grannen. I det ögonblicket tycker jag lite synd om Fadde faktiskt. Trist läge att det i teve visas att grannarna hatar en.

Mikael Westerlund fick ju i alla fall göra en pokerskola i Expressen. Kostnad: 1 miljon.

1 Comments:

  • Missade det där med Fadde. Hade vart skoj att se.
    Sen är det klart att Linda säljer sig till högst bjudande. Hon gör det gratis också, fast hon har ju blivit en ny människa nu säger hon ju. Klart man ska ha lite betalt nu förtiden också...

    By Anonymous Anonym, at 12:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home