Akut Insikt

måndag, juli 10, 2006

Teori vs. praktik

Drömscenario: Att jag och frun är de enda som jobbar under semestertiderna. Inga nosy kollegor eller andra störande objekt.

Verkligt scenario: Frun på fem veckors semester och jag jobbar.

Jävlar. Ni skulle se henne alltså. Jävlar. Jag skulle se henne alltså. Som det är nu får varken ni eller jag. Fast på onsdag. Då är det onsdag och onsdag blir min lördag.

Jag har fastnat lite i pungrakarträsket. Det har liksom blivit så att jag tar mer och mer för varje gång det skall rakas. Jag förfasas lite över det eftersom det redan börjar bli lite pornstar-varning. Men vart skall man dra gränsen? En arbetskollega (iofs född på åttiotalet, och de är väl av en annan sort) hade hyvlat bort typ rubbet, utom en liten... typ... sträng bara. Det var ganska mycket pornstar-varning. Å andra sidan är det bra mycket fräschare än att odla djup snårskog. Där hamnar jag nog inte igen.

Det är också det andra av mina absoluta krav för flickvänsmaterial. Inga djupa urskogar. och så inga gigantiska bröst (som jag nämnt förut). Ytliga och löjliga krav kan tyckas. Som tur är bestämmer jag över mina preferenser alldeles själv och i de här fallen tar jag gärna att kallas för ytlig för den nytta det ger mig.

Over and out.